Vädret Timrå

Vädret Timrå

Vädret Timrå

Välkommen till

Lövbergs B&B

Öppet

Lövbergs B&B med tre rum är ett charmigt boende i rött hus med vita knutar med utsikt över den böljande Ljustorpsdalen. Här står naturen, tystnaden och du som gäst i fokus och förutom ägarfamiljen, som bor i huvudbyggnaden, bor här två katter, en hund och ett antal mysiga gutefår. Romantiskt boende där rummen ligger i den gamla bagarstugan och ett i det gamla undantaget. Som gäst har du också tillgång till ett stort lantkök där du kan laga din mat.

Värdparet är även duktiga natur-och fiskeguider och kan hjälpa till med aktivitetstips. Boendet är kvalitetssäkrat via Tour Quality. Lövbergs B&B är inhyst i ett gammalt gårdshus från 1700-talet och för att inte förstöra husets originella planlösning för mycket så delar rummen på tillgång till dusch och toalett.  Här är alla matvaror inköpta lokalt och i så lång utsträckning som möjligt är de lokalproducerade och kravmärkta. Gården har ett litet gårdsmejeri så till frukost får du naturligtvis gårdens egna produkter och till middag kan du köpa in ostbricka eller ostar till raclette.

Nära till: Vandringsleder, fiskevatten, skidspår, skog och badplats i skogssjö, Lögdö vildmark, gårdsmejeri
Faciliteter: Gårdsmejeri, Wifi, grill/BBQ, utemöbler, Tekokare &/kaffebryggare, rummen delar lantkök, dusch och toalett (som alla befinner sig i Bagarstugan)
Att hyra: Vedeldad bastu, cykel, fiskeutrustning, kanot, vandrings GPS, fiskeguide, vandringsguide, snöskor
Att köpa: Utflyktsmatsäck, frysta middagsrätter från restaurang (vid förbeställning), ostbricka, raclette från egen produktion
Inklusive: Frukost, sänglinnen, handdukar
Pris: Dubbelrum 950 kronor/natt vid bokning mer än två dygn 1150 kr/natt vid bokning ett dygn. Enkelrum 790 kronor/natt vid mer än två dygn och 990 kronor/natt vid ett dygn. Extrasäng 280 kr för vuxen och 225 kr för barn. Barn under 7 bor gratis om dom sover i föräldrarnas säng.
Djur ej tillåtet, Rökning ej tillåtet
Lövbergs B&B
Adress: Lövberg 102
861 93 Ljustorp
Tel: +46(0)70-660 82 40
E-post: bedbreakfast@ljustorp.se
Webb: www.bedbreakfast.ljustorp.se
GPS: 62.6395518, 17.3065284
N62° 38.3731', E017° 18.3917'
Uthyrning av:
 3 dubbelrum med sammanlagt 6 bäddar och möjlighet till extrasäng i Undantaget.
Rum 1 Bagarstugan, bottenvåning, dubbelsäng med duntäcke, 16 kvadratmeter
Rum 2 Undantaget bottenvåning, två enkelsängar med tjocka syntettäcken
Rum 3 Undantaget, övervåning, dubbelsäng med dubbeltäcke i dun,
Fakta
Incheckning: Från klockan 15
Utcheckning: Klockan 11
Frukost: Ingår i priset
Sänglinne & handdukar: Ingår i priset
Mat & dryck: Matlådor och utflyktspaket kan köpas på plats. Fullt utrustad självhushåll, grill utomhus, kaffe & te på rummen.
Gemensamma utrymmen: Trädgård, altan, lantkök, WC & dusch, bastu
Tillgänglighet: Rökfritt
Sovstandard: Resårmadrasser
Mobiltäckning: Telia, Telenor
Uppvärmning: Energimärkt el
Renovering: Varsam renovering görs regelbundet. Bagarstugan 2009, undantaget 2014, dusch och WC 2015.
Omgivning

E4:an 15 km • Badplats 3 km • Sjö 2 km • Skog 100 m • Flygplats 15 km • Fiskevatten 0,5 km • Skoterspår 50 m • Timrå 20 km • Vandring 100 m • Lanthandel 3 km • Sundsvall 35 km • Golf 20 km • Järnväg 20 km • Härnösand 40 km • Hav 20 km • Åker/äng 20 m • Närmaste granne 100 m • Slalombacke 20km • Elljusspår 3 km

Ljustorp är en fantastisk bygd med massor att göra. I vår närhet finns hav, sjöar, Ljustorpsån och bäckar med möjlighet till både bad och fantastiskt fiske. Vi har underbara svamp- och bärskogar. Vi har massor av vandringsleder och skyltade stigar. Du har flera kanotvatten och flera olika kanotuthyrare. Vintertid finns här skoterleder, skidspår och naturligtvis möjlighet för vinterfiske. Dessutom har du massor av utflyktsmål att besöka. Vi hjälper dig att hitta just ditt smultronställe i Västernorrland.

Aktiviteter

Vi kan hjälpa dig att hyra cykel, kanot, fiskeutrustning, vandrings GPS och guider för olika ändamål. Vi kan också ställa upp med guidning inom vandring och fiske, dessutom kan vi hjälpa dig att hitta andra guider. Vill du bara slappa finns det flera böcker som du kan låna på rummet. Självklart får du hyra vår vedeldade bastu.

Eftersom vi har ett aktivt gårdsmejeri, så kan vi erbjuda ostbricka och utrustning för raclette om du vill äta ost på kvällen.

Om oss

Vi är ett personligt och bekvämt alternativ för privatpersoner som söker ett lugnt boende nära naturen där man också kan få god frukost och service kring aktiviteter i närområdet. Vi vill vara en part i ett lokalt sammanhang och stödja andra lokala entreprenörer. Vi satsar inte på högsta standard utan på känsla, service, kulturhistoria, hemtrevnad, natur och vacker utsikt. Våra hus ligger på en gammal gård och är från slutet på 1700-talet. Vi värnar om den historiska känslan i husen och renovering har skett och sker med varsam hand. Vi använder våra hyresintäkter till att renovera våra hus, så när du bor hos oss bidrar du till att bevara den historiska gårdsmiljön.

Vårt gårdsmejeri ligger på nedre delen av tomten och naturligtvis får du frukost från våra egna produkter.

Betalning

Vid betalning på plats tar vi kort, swish och kontanter. Vi fakturerar organisationer vid önskemål. Företag har F-skattsedel.

Paket

Vi erbjuder många olika paketlösningar för att göra din vistelse så trivsam som möjligt och vi kommer att återkomma med exempel. Vi är flexibla och kan hjälpa till och anpassa våra paket efter era förutsättningar. Ring oss på 070-660 82 40 för mer information.

Övrigt

tourqualitytripadvisor