Vädret Timrå

Vädret Timrå

Vädret Timrå

Upptäck vandringens magiska värld!

Vandringsleder finns i Ljustorp, Mjällådalen och Lögdö vildmark. Vi är många som drömmer om vandring längs mäktiga dalar och en fikapaus på utsiktsplatser efter bergskanter, men det lockar även med långlandsleder i skog och mark – Timrå erbjuder det mesta för ett härligt helgäventyr med vandringskängorna på.

Lederna och stigarna runt om i Timrå ger dig inte bara möjlighet att njuta av själva vandringen, det är ett utmärkt sätt även att upptäcka; natur, historia och kulturliv. Vandra gamla fäbodstigar, njut av guidad vandring i makalösa Mjällådalen. Ta en lätt ryggsäck med bara det nödvändigast och vandra med lätt packning. Kustvandra eller strosa längs smala stigar i djupa skogar. Allt är möjligt.

För det nordvästra delarna av Timrå dvs Ljustorp, Mjällådalen och Lögdö vildmark finns en vandringskarta framtagen som går att beställa via hemsidan Ljustorpsvandring. Där hittar du även produktblad och information om olika stigar inom området. Vill du boka en personlig guide tar du kontakt med vår guideförening Timråguide. Vill du boka ett paket kan vårt lokala aktivitetsföretag Vildmarksupplevelser i Ljustorp erbjuda olika möjligheter.

shutterstock_104923016